Lezingen

Voor wie?

Hoe krijg je mensen mee in jouw visie, strategie of beoogde cultuurverandering?
Hoe creëer je gemotiveerde medewerkers die verantwoordelijkheid nemen en zich verbonden voelen met elkaar en met de (missie van de) organisatie?
Hoe zorg je voor zichtbaarheid en een positieve impact van je organisatie bij (potentiële) klanten en medewerkers en stakeholders?

Het begint allemaal met een goed verhaal.

Wat?

Een goed verhaal verbindt, focust en verandert. Storytelling is geen marketingtool of een trucje, het is dé manier waarop mensen verbinden, betekenis geven, leren en veranderen. Als je dat bewust(er) inzet, word je een betere leider. Want een goede leider is een goede storyteller en een sterke organisatie heeft een sterk verhaal. Storytelling is de sleutel in alle menselijke interactie. Storytelling is er altijd en overal. De kunst is om het bewust in te zetten.

Waarom?

Met mijn storytelling-methode help ik je ontdekken welke tien cruciale elementen van jouw verhaal een goed verhaal maken. Het model is gebaseerd op 22 jaar ervaring in verhalen vertellen met tv-programma’s, jarenlange research, verschillende opleidingen en mijn werk sinds 2004 als trainer en consultant op het snijvlak van storytelling, leiderschap en interactie.

Storytelling door Herman Wegter

Waarom Herman en zijn storytelling methode?

Verhalenverteller

22 jaar ervaring als verhalen-verteller voor tv, radio en nieuwe media

Trainer & consultant

18 jaar ervaring als trainer en consultant in het bedrijfsleven en bij NGO’s

Spreker

Spreker bij onder andere leiderschapsprogramma’s op Nyenrode Business Universiteit
Lees meer
flagbubblepawcrossmenu