Lezingen

Voor wie?

  • Je zoekt een inspirerende spreker voor een congres, bijeenkomst of evenement
  • Je hebt behoefte aan een keynote spreker die het publiek laat ‘ervaren’ in plaats van alleen ‘begrijpen’
  • Je zoekt naar een manier om je medewerkers te motiveren, inspireren en/of te verbinden
  • Je wilt iets doen met storytelling, op een toegankelijke manier, maar wel met echte inhoud
  • Je wilt een (grote) groep mensen een stuk inspiratie geven rondom de kracht van storytelling
  • Je zoekt een spreker die jouw publiek niet alleen vermaakt en inspireert, maar ook concrete handvaten geeft waardoor ze zelf aan de slag kunnen met storytelling

Wat?

In een keynote van 30, 45 of 60 minuten neem ik het publiek op een interactieve manier mee in de kracht van storytelling. Ik laat ze ervaren hoe en waarom wij als mensen ‘storytelling animals’ zijn. Waarom verhalen voor ons dé manier zijn om te verbinden, begrijpen en te veranderen.

Aan de hand van inspirerende voorbeelden uit films, boeken en mijn eigen tv-programma’s geef ik concrete inzichten en tools om ook zelf als leider of professional de kracht van storytelling in te kunnen zetten. Dat doe ik aan de hand van mijn 7 Stappen voor Succesvolle Storytelling.

Dit model is gebaseerd op 23 jaar ervaring met verhalen vertellen via tv-programma’s, jarenlange research, verschillende opleidingen en mijn werk sinds 2004 als trainer en consultant op het snijvlak van storytelling, leiderschap en interactie. De inhoud van de keynote pas ik niet alleen aan aan de behoefte en het niveau van het publiek, maar ook aan het doel van de bijeenkomst.

Waarom?

Een goed verhaal verbindt, focust en verandert. Storytelling is geen marketingtool of een trucje, het is dé manier waarop mensen verbinden, betekenis geven, leren en veranderen. Als je dat bewust(er) inzet, word je een betere leider. Want een goede leider is een goede storyteller en een sterke organisatie heeft een sterk verhaal.

Storytelling is de sleutel in alle menselijke interactie. Storytelling is er altijd en overal. De kunst is om het bewust in te zetten. Met mijn keynote help ik jouw publiek bij het bewustworden van de kracht van storytelling en geef ik tools om dat zelf toe te kunnen passen. Daarom is een keynote over storytelling voor elk publiek – van uitvoerende professional tot CEO – niet alleen super-boeiend en inspirerend, maar ook buitengewoon relevant.

Mijn keynote is gebaseerd op mijn boek GOED VERHAAL! Succesvolle storytelling in 7 stappen (Uitgeverij Business Contact).

Storytelling door Herman Wegter

Waarom Herman en zijn storytelling methode?

Verhalenverteller

23 jaar ervaring als verhalen-verteller voor tv, radio en nieuwe media

Trainer & consultant

20 jaar ervaring als trainer en consultant in het bedrijfsleven en bij NGO’s

Spreker

Spreker bij onder andere leiderschapsprogramma’s op Nyenrode Business Universiteit
Lees meer
flagbubblepawcrossmenu