Als trots het wint van het risico op zelfbevlekking

Gepubliceerd op 8 maart 2024

Ik heb er – heel even – over getwijfeld of ik hier een post aan zou wijden. En toen besloten het gewoon lekker te doen. Dus, met het risico van zelfbevlekking aan mijn en ongewenste reclame-gevoelens aan jouw kant:

MIJN BOEK IS TE BESTELLEN!
(via o.a. Managementboek: https://lnkd.in/eq8VG3Fw)

Wil je medewerkers en stakeholders meekrijgen met de nieuwe visie of strategie van je organisatie? Wil je een hechter en succesvoller team creëren? Wil je als leider jouw visie beter over de bühne krijgen? Lees dit boek en vertel een GOED VERHAAL!

Storytelling helpt ons de wereld te begrijpen, ons met elkaar te verbinden en in beweging te komen. Daarom is storytelling de sleutel tot succes als leider, team en organisatie. Het goede nieuws: iedereen kan de ongelooflijke superkracht van storytelling leren gebruiken. De basisvaardigheden heb je al. Want onze hersenen zijn geen fabriek van logica, maar van verhalen. In dit boek leer ik je met mijn ‘zeven stappen voor succesvolle storytelling’ het geheim achter elk goed verhaal te ontdekken. Zodat jij de kracht van storytelling maximaal in kunt zetten voor verandering, groei en verbinding.

Het boek komt begin april uit en is dus nu al te bestellen. En als je dat doet, wil je mij dan laten weten wat voor jou de reden is om het boek te willen lezen? Ben ik erg benieuwd naar.

crossmenu