Even ruiken aan de bladzijden…

Gepubliceerd op 7 april 2024

Ik had de deurbel niet gehoord.

Toen ik naar buiten liep, struikelde ik over zeven dozen. Met het gevoel van een kind dat een verjaardagscadeau uitpakt, scheurde ik een van de dozen open. Ik pakte het bovenste exemplaar, bekeek de voor- en achterkant en rook aan de bladzijden – ik weet ook niet precies waarom, maar het rook goed.

Nu is het echt.

Ruim twee jaar lang ben ik met mijn boek bezig geweest, ik heb de teksten tientallen keren bijgeschaafd, de drukproeven minutieus doorgeakkerd en me met het ontwerp van de cover bemoeid. Maar toch is het een bijzonder moment, nu ik het boek eindelijk in mijn handen heb.

Ik realiseer me dat er – naast de titel – een interessante overeenkomst is tussen een ‘goed verhaal’ en mijn boek:

Het komt pas echt tot leven als je het kunt ‘vastpakken’.

Een goed verhaal is zo concreet dat je het letterlijk voor je ziet, dat je het kunt voelen, ruiken, horen.
Ik wist precies hoe mijn boek eruit zou zien en wat erin zou staan. Maar nu ik het in m’n handen heb, nu is het er pas echt.

Trouwens, mocht je ook even aan mijn boek willen snuffelen – of het willen lezen – bestellen kan nu, via o.a. Managementboek.nl. Zie ook de link naar het boek op deze website. De verschijningsdatum is 11 april 2024.

Heel veel leesplezier! Ik hoor graag op welke manier dit boek jou helpt een (nog) betere storyteller te worden.

crossmenu